2011.06.10.
20:24

Írta: endruska

Megérkeztem

Nos, sikerült landolni a lehetőségek hazájában.

Sajnos a fényképező akksija lemerült idő előtt, így New York-ról nem tudtam (még) képeket lőni. Persze javarészt a metróban voltam, viszont a World Trade Centernél (vagy inkább a helyénél) sétálgattam kicsit és hát... őőő It was awesome! Tényleg nagyon komoly Manhattan, nehéz leírni szavakkal. Meg is lepődtem, hogy ennyire tetszik.

Amúgy az USA nagyjából olyan mint a filmekben, egyelőre nagy meglepetés nem ért. Nagyjából minden iszonyat nagy, nagyok a távolságok, nagyok az autók, nagyok a hamburgerek :)
Egyelőre nincs még autóm, szóval a szálloda rabja vagyok... gyalog nem sok helyre lehet eljutni, Princetonban meg nincs tömegközlekedés, pedig 30 000 ember lakik itt. Mindenesetre kicsit sétálgattam, és nagyon bejön a hely. Szép rendezett minden, a klíma és a környezet meg ugyan az, mint otthon.

Pár képet lőttem, remélem valamit átad a hangulatból.


 

 

 
Láttam egy építkezést is, ez is mint a filmekben, pláne a lakókocsis iroda :D

 

 
 

 

 

 

2 komment

Címkék: princeton

A bejegyzés trackback címe:

https://endrusmenniamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr662973956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

afrostewie · http://gitartab.hu 2011.06.11. 01:49:26

Táp! :) Anno nekem is ez volt az első benyomásom: NY olyan mint a filmekben. Szal megvan a prédikáló hittérítő az utcasarkon, a kínai negyed, a zsidóüzeletek tele elektronikai cuccokkal, és taxi meg lincoln mindenfelé. :)

Majd képeket toljál fel máskor is!
süti beállítások módosítása