2011.08.06.
04:03

Írta: endruska

Boston - Harvard, MIT ...

Eddigi legnagyobb kirándulásunkat tettük, fel északra egészen Bostonig. Az út kb. 5 óra kocsival, persze végig autópályán. Mondanom se kell, hogy többször majdnem balesetünk volt. Ezek az amcsik nem tudnak vezetni. Követési távolság 120-nál 3 méter aztán valaki meg satuzik egyet a belső sávban, no para. Amúgy 11-en mentünk összesen, 3 kocsival konvojban, az plusz fasza volt.

Ez a két kép Boston második legmagasabb épületének a tetején lévő kilátóból készült. Van itt egy rakás felhőkarcoló az üzleti negyedben, de rengeteg viktoriánus lakóház is.

Azért old school sportkocsikból is akad. Ez a Lamborghini és Ferrari együtt nagyon kívánkozott egy fotóért.
Amúgy Bostonban a helyi Szépművészeti múzeum és két egyetem, a Harvard illetve az MIT az igazán érdekes látnivaló. Meg persze maga a város is szép, érdemes egy sétát tenni.

Kihagyhatatlan egy szakmabelinek a Harvardos pózer kép, és ha már itt vagyunk, kell egy a Massachusetts Institute of Technology előtt is.

Tekintettel arra, hogy Princeton-tól elég messze van ez a város, egy egész hétvégét szántunk a kirándulásra. Szombaton bejártuk a belvárost és egy kedves kis teret találtunk, melynek a közepén egy szép nagy szobor állt. Na, vajon minek állított emléket? (help: a tér neve Liberty square)

A Boston Museum of Fine Arts-ról meg kell jegyezni, hogy itt van Párizs után a világon a legnagyobb Monet gyüjtemény pl. a ruen-i katedrálisról készült sorozat. Az egyiptomi gyüjteményük is egész jó, és még egy kevés maja ill. indián tárgyat is kiállítottak. A lenti kép a múzeum épületéről készült.

A végére még berakok egy képet a (majdnem) teljes társaságról és párat a városról. Ezen a hétvégén New York-ba megyünk megint, találkozunk Janóékkal, elit!

Szólj hozzá!

Címkék: boston nagyutazás

A bejegyzés trackback címe:

https://endrusmenniamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr93129296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása